U bent hier

Boost je carrière

Boost je cariere

Geef jezelf en je carrière een boost! 

Werknemer of zelfstandige? Iedereen kent het gevoel: je professionele kennis is aan een opfrisbeurt toe en je wil er graag iets aan doen. LBC Volwassenenonderwijs komt aan die behoefte tegemoet: een gevarieerd en eigentijds opleidingsaanbod, afgestemd op de arbeidsmarkt.

BASIS BOEKHOUDEN

Wordt er van jou als administratief medewerker verwacht dat je ook boekhoudkundige verrichtingen doet? Moet je de boekhouding voor de externe boekhouder of de boekhouddienst voorbereiden? Wil je met een boekhoudpakket kunnen werken? In basis boekhouden zal je de nodige kennis en vaardigheden opdoen om deze taken succesvol uit te voeren.

Meer informatie? klik HIER

E-VERKOOP | E-COMMERCE

Kopen en verkopen via het internet is een volwaardige handelswijze geworden. Amazon, Zalando, 2de hands – het zijn begrippen. Internetwinkels maken elk jaar meer omzet en ook heel wat traditionele winkels zijn uitgebreid met een e-luik.
Leer de wereld van de e-verkoop goed kennen, meer bepaald hoe je een e-shop opzet en beheert.

Meer informatie? klik HIER

DUITS, ENGELS, FRANS, ITALIAANS, JAPANS, PORTUGEES, RUSSISCH, SPAANS …

Een beetje (meer) taal schudt de hele wereld wakker!

Meer informatie? klik HIER

ZAKELIJK NEDERLANDS

Op het werk wordt er zowel schriftelijk als mondeling een correct Nederlands taalgebruik verwacht. Een assertief en tegelijk klantvriendelijk telefoongesprek voeren, is een ware kunst. Dankzij onze snelle manieren van communiceren vergeten we de eisen waaraan zakelijke brieven en mails zoals offertes, klachtenbrieven en prijsaanvragen moeten voldoen wel eens. Het correct toepassen van het zakelijk Nederlands is een meerwaarde in elke job voor elk bedrijf!

Meer informatie? klik HIER

BOOST JE BUSINESS MET FACEBOOK, INSTAGRAM EN NIEUWSBRIEVEN

Maak optimaal gebruik van sociale media om je bedrijf in de kijker te zetten.

Meer informatie? klik HIER

ICT en GRAFISCHE TECHNIEKEN

Gebruik van ICT moet het uitvoeren van onze job makkelijker en efficiënter maken en niet frustrerender. Dit is ook zo als je de diverse mogelijkheden zoals bijvoorbeeld draaitabellen, mailmerge, opmaakprofielen en automatisatie van functies vakkundig beheerst. Daarnaast is het uiteraard handig dat je dankzij een opleiding software problemen oplossen of netwerken niet steeds afhankelijk bent van een interventie van de IT-afdeling. 

Grafische toepassingen zoals indesign, illustrator en photoshop maken het mogelijk om folders, flyers, affiches en allerhande drukwerk met jullie gekende en unieke bedrijfsstijl in huis te maken. 

Het nieuwe ICT-aanbod met start eind januari vind je begin december op volgende LINK

APPLE IWORK - KANTOORSOFTWARE VAN APPLE

Op zoek naar een cursus om meer uit je Mac te halen? LBC is vandaag de grootste aanbieder op de markt. Met de kantoorsoftware van Apple: Pages, Numbers en Keynote vervang je moeiteloos Word, Excel en Powerpoint.

Meer informatie? klik HIER